PACHET MINI - 150 EURO

Acesta este un pachet special, conceput in urma numeroaselor solicitari pentru evenimente mici, in special petreceri de botez. Am tinut cont de toate preferintele clientilor si astfel am conceput un pachet de servicii care sa se preteze foarte bine la acest tip de evenimente, la un pret foarte atractiv.
Din experienta ultimilor 15 ani in domeniul sonorizarilor, am constatat ca la petrecerile de botez cei mai nerabdatori sa danseze sunt copiii :). Prin urmare, acestia sunt printre primii sositi la restaurant :). Astfel incat pentru asemenea cazuri am conceput un program special cu muzica dedicata lor, cu care intretinem atmosfera pana sosesc si restul invitatilor. Din piesele aflate in playlist care se bucura de un mare succes la publicul junior, amintim aici cateva titluri :

Bety & Mihai Ungureanu - Canta si danseaza
Cleopatra Stratan - Cand voi creste mare
Margareta Paslaru - De ce? (Veronica)
Smiley - Oarecare
PSY- Gangnam Style
Chama - Meneaito

De asemenea, nu puteau sa lipseasca din acest pachet special o masina de balonase foarte apreciata de copii si doua microfoane wireless, in cazul in care va exista si un program cu ursitoare.
                                               

  Prezentare pachet MINI:

 

 

Dj/Mc cu o vasta experienta profesionala, care va intretine atmosfera pe intreg parcursul evenimentului.
Playlist-ul va fi intocmit tinand cont de preferintele dvs.
Transportul si instalarea echipamentului gratuit in tot judetul Constanta. Pentru Bucuresti si judetele Tulcea, Calarasi, Ialomita, se adauga 50 euro.